Capcalera_altres1
El Consorci Leader del Camp enforteix el seu projecte de cooperació
26.07.2018

Una delegació catalana encapçalada pel Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, amb representants de l'Associació Leader de Ponent i de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central, com també del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, han realitzat una visita tècnica a les zones d'actuació de cinc grups d'acció local de Polònia.

Els dos primers dies de la visita van servir per conèixer projectes de desenvolupament focalitzats en l'ús de combustible vegetal per a la generació d'energia, com també les iniciatives de dinamització per al col·lectiu de gent gran, molt important en aquestes àrees rurals.
Les dos darreres jornades van permetre visitar el territori dels grups polonesos que no es van poder atendre durant la darrera visita del mes d'octubre, i veure-hi la indústria relacionada amb la producció de peix fumat, iniciatives de restauració en entorns naturals amb edificació de materials de proximitat i, finalment, la creació de pobles temàtics, en aquest cas vinculat amb la indústria ceràmica, molt típica en aquesta regió.

Per al Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp aquest viatge ha servit per constatar la voluntat de continuar vinculats amb aquests grups d'acció local, així com per planificar les futures accions conjuntes on l'expertesa del territori català en viverisme agroalimentari ha de tenir un paper molt destacat.

FONT I FOTOGRAFIES: Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar