Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha realitzat el 1r workshop 2014 sobre l'elaboració de Memòries de Sostenibilitat a Solsona
21.02.2014

En el marc de les activitats sobre Gestió Sostenible Rural, el dijous 20 de febrer s’ha realitzat el taller sobre Memòries de Sostenibilitat, amb l’objectiu d’incentivar les empreses del territori rural a fer la Memòria de Sostenibilitat de la seva pròpia empresa, com a eina de transparència i de màrqueting sostenible. L’acte ha tingut lloc a la seu del Trampolí Emprenedor del Solsonès, a l’edifici del Seminari del CTFC.

En el taller hi han pres part entitats i empreses interessades en realitzar la Memòria de Sostenibilitat de la seva entitat, havent-hi participat l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, la Fundació Volem Feina, AMISOL i l’Escola de Dansa de Solsona.

S’entén com a Memòria de Sostenibilitat el document que explica els impactes econòmics, mediambientals i socials provocats per les activitats quotidianes d’una organització (empresa, negoci, adm. Pública, etc.). En la jornada s’ha presentat l’eina, a més d'algunes experiències empresarials pràctiques, i s'ha realitzat el taller d’elaboració de Memòries de Sostenibilitat: primers passos.


FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar