Capcalera_altres1
El projecte "Cowocat_Rural", un dels protagonistes de la revista "Desarrollo Rural y Sostenible"
20.06.2018

Impulsada per la Red Rural Nacional, la revista "Desarrollo Rural y Sostenible" s'edita trimestralment i té entre els seus objectius divulgar les polítiques de desenvolupament rural que s'estan posant en marxa a Espanya i a la UE, i donar a conèixer els projectes més interessants relacionats amb la innovació, la sostenibilitat i el benestar dels habitants del medi rural.

El darrer número de la revista està dedicat a la innovació i al paper que poden jugar les TIC en el desenvolupament dels territoris rurals, i "Cowocat_Rural" és un dels projectes de referència que es presenten en aquest sentit. D'aquesta iniciativa en destaca el seu caràcter creatiu i innovador, una nova forma de treball col·laborativa en entorns rurals encara poc coneguda però amb un gran bagatge a Catalunya, que permet atraure i fixar capital humà qualificat a les zones rurals i, d'aquesta manera, retenir el talent. L'article destaca també la tasca que està desenvolupant el Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques, grup coordinador, per exportar aquest projecte a Europa tot participant en visites d'intercanvi i trobades internacionals de treball on s'han establert les bases per a un projecte de cooperació internacional centrat en el coworking. 

Article "Cowocat_Rural" - revista RRN

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar