Capcalera_altres1
Es convoca el "Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2016"
15.06.2016

Catalunya presenta una gran tradició artesana alimentària i, per aquest motiu, des de fa anys el Govern de la Generalitat fomenta els seus valors econòmics, culturals i socials, no només amb el desenvolupament d’una normativa sinó també amb actuacions com aquest guardó.
Però l'artesà/ana ha d'evolucionar al mateix ritme que la societat. L'ofici s'ha de mantenir tradicional i a la vegada modernitzat, per adaptar-se al que demana el consumidor actual. Una eina molt important i significativa dintre d'aquest camp es l'aportació que fan els joves artesans alimentaris.

El 2003 el Departament d'Agricultura va crear i convocar el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a, amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya, i guardonar l'esforç dels/de les joves artesans/anes alimentaris/àries en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes.

La dotació del Premi és de 3.000,00 euros, amb un accèssit de 1.000,00 euros que es concedeix a la persona candidata que tingui més puntuació després de la premiada.

Bases del premi
Convocatòria

FONT: DARP

etiquetes: premi
Comentaris
Artesania Alimentaria ha dit:
Muchas felicidades! Suerte a todos! http://www.manipulador-de-alimentos.es/
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar