Capcalera_altres1
Formació tècnica als Grups Leader per fer memòries de sostenibilitat segons la nova guia G4 de Global Reporting Initiative
08.04.2014

L’equip tècnic de RSE dels tretze grups d’acció local de Catalunya van participar, aquest dilluns dia 7, en una jornada de formació per elaborar memòries de sostenibilitat segons la nova guia G4 de l’organització internacional Global Reporting Initiative. El curs, impartit per l’empresa "La Vola", forma part de les accions de capacitació tècnica del projecte de cooperació Gestió Sostenible Rural, que promou la implementació de polítiques de RSE a les empreses beneficiàries d’ajuts Leader (PDR 2007-2014).

En el marc de la jornada, celebrada a la seu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, "La Vola" va exposar les principals característiques de la versió G4 del GRI, va analitzar els principals canvis entre les versions G3.1 i G4, i va explicar el nou procés d’elaboració de les memòries que requereix la nova directriu. Així mateix, va mostrar alguns casos pràctics d’informes elaborats segons aquesta darrera versió de la guia.

La jornada complementa la formació per elaborar memòries de sostenibilitat segons GRI realitzada l’any 2011 per l’equip tècnic de RSE dels GALS, formació que va permetre acompanyar més de 50 empreses dels territoris Leader a redactar el seu primer informe de sostenibilitat. Arran d’aquest exercici de transparència, algunes d’aquestes empreses han passat a formar part de la base de dades d’experiències RSE del portal RSE.CAT de la Generalitat de Catalunya.

FONT: Gestió Sostenible Rural

Comentaris
Billymew ha dit:
wh0cd2581963 <a href=http://advairdiskus2017.com/>Advair Diskus</a>
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar