Capcalera_altres1
Jornada d'ocupació i emprenedoria de la Cerdanya
08.10.2018

Aquest 8 d’octubre s’ha celebrat al Campus Cerdanya de Puigcerdà, la Jornada d’Ocupació i Emprenedoria de la Cerdanya, organitzada pel Consell Comarcal de la Cerdanya, el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya i l’Oficina Jove de la Cerdanya, amb el suport del Servei de Treball de l’Alt Pirineu,  el Projecte ODISSEUCatalunya Emprèn, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i la Unió Europea.

El president del Consell Comarcal de la Cerdanya, el Sr. Ramon Moliner, ha rebut a tots els assistents obrint la jornada que s’ha iniciat a les deu del matí amb la presentació de les empreses i de les ofertes de treball per seguir amb la trobada “cara a cara” entre empreses i candidats.

Els joves que busquen feina han pogut presentar el seu currículum i fer una entrevista cara a cara amb aquelles empreses de la comarca que volen ampliar i/o completar el seu equip de treball. L’organització de les entrevistes és una novetat d’enguany i s’ha fet segons torns assignats prèviament per l’organització i d’acord amb les preferències que els candidats van indicar en el formulari d’inscripció, la qual cosa ha agilitzat la jornada i ha evitat les cues d’altres anys.

A migdia, la segona part de la jornada ha consistit en un "Taller de generació d’idees de negoci", amb l’objectiu de potenciar les habilitats emprenedores dels participants i animar-los a crear la seva pròpia empresa.

L’organització està molt satisfeta tant pel nombre de participants com pel desenvolupament de la jornada.

FONT i FOTOGRAFIA: Consell Comarcal de la Cerdanya / Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya 

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar