Capcalera_altres1
Jornada de Màrqueting Sostenible per aprendre a posar en valor les empreses del programa Gestió Sostenible Rural.
14.10.2013

Una quinzena de petites i mitjanes empreses dels territoris Leader de les comarques de l’Urgell, Pla d’Urgell i les Garrigues, van participar el dia 10 d’octubre en la jornada de màrqueting sostenible, on es van explicar les noves tècniques per transmetre i comunicar els valors de sostenibilitat i Responsabilitat Social Empresarial que han incorporat en els darrers quatre anys a través del programa Gestió Sostenible Rural.

La sessió formativa es va estructurar en una primera part teòrica, en la qual es va parlar del nou paradigma empresarial basat en la sostenibilitat; i una segona part, més pràctica, en la qual els assistents van reflexionar sobre com comunicar i fer màrqueting, els valors inherents a les seves organitzacions i es van presentar casos reeixits d’empreses que han incorporat la sostenibilitat en les seves polítiques de comunicació.

Gestió Sostenible Rural és un projecte de cooperació entre els tretze grups de desenvolupament local de Catalunya que situa la Responsabilitat Social Empresarial com a eix estratègic del model de desenvolupament socioeconòmic territorial, implicant i alineant totes les parts interessades cap a un mateix repte comú: la sostenibilitat o la construcció de territoris intel·ligents. GSRural compta amb el suport explícit del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, que ha incorporat el foment de la RSE en els territoris rurals dins les línies estratègiques del PDR 2007-2013 i en el mateix procediment administratiu de gestió dels ajuts Leader (Eix 4-PDR 2007-2013).


FONT:Consorci Leader Urgell-Pla d'Urgell.

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar