Capcalera_altres1
La Comissió Europea posa en marxa el "Premi Europeu de Sostenibilitat"
12.06.2018

Per primera vegada la Comissió Europea posa en marxa un "Premi Europeu de Sostenibilitat", amb l'objectiu de reconèixer experiències i iniciatives encaminades a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible. 
Tenint en compte el caràcter transversal d'aquests Objectius, el premi es centra en un tema específic vinculat al que selecciona el "Fòrum Polític d'Alt Nivell de les Nacions Unides". Així, en l'edició d'enguany, l'àmbit del guardó gira entorn a "Donar poder a les persones i garantir la inclusió i la igualtat".
El Premi consta de quatre categories

  • Joves
  • Organismes públics
  • Organismes privats
  • Societat civil

Frans Timmermans i Jyrki Katainen, vicepresident primer i vicepresident de la Comissió Europea respectivament, donaran a conèixer els guanyadors en una cerimònia que tindrà lloc durant la primavera de 2019. El premi, de caràcter simbòlic i sense dotació econòmica, aporta una gran visibilitat que pot traduir-se en un major interès públic i una cobertura més àmplia dels mitjans de comunicació.

Es poden presentar candidatures fins el dia 14 de setembre de 2018.

Bases del Premi

FONT: ReDR / Comissió Europea 

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar