Capcalera_altres1
NOTA INFORMATIVA: ACLARIMENT referent al suposat POSICIONAMENT d’ARCA davant d'un esborrany de "Manifest respecte a la proposició de llei per la creació de l’Agència Catalana de la Natura"
13.05.2020

NOTA INFORMATIVA SOBRE EL POSICIONAMENT d'ARCA en el suposat "Manifest respecte a la proposició de llei per la creació de l’Agència Catalana de la Natura".

Davant certes informacions que han circulat des d'aquest dilluns, 11 de maig, atenent a un esborrany de moció de posicionament entorn la imminent aprovació de la nova “Agència Catalana de la Natura” que, suposadament, liderava la nostra institució. Volem INFORMAR que és un document que no ha sigut llegit ni aprovat per ARCA, ni tampoc ha sigut participat per nosaltres.  Així doncs, mostrem la nostra molèstia davant aquest fet.

No obstant, des d'aquest dimarts, 12 de maig, i arrel de diverses interpel·lacions sobre el posicionament de la nostra entitat davant una suposada manca de participació en la fase de tràmit de la Llei, sobretot tenint en compte les implicacions que pot suposar en les dinàmiques del dia a dia dels nostres territoris rurals, ARCA obre un període de reflexió on s'escoltaran les veus opinants davant la situació generada, període que mirarem de cloure en un espai de temps tant breu com ens sigui possible.

Solsona, 11 de maig de 2020

DECLARACIÓ ARCA - AGÈNCIA CATALANA DE LA NATURA 

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar