Capcalera_altres1
Nou impuls de la custòdia del territori a Terres de l'Ebre
15.04.2019

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià segueix treballant per fomentar acords de custòdia del territori a la seva zona d'actuació. Per aquest motiu estan duent a terme diverses iniciatives: 

  • Han creat una pàgina a Facebook i un nou logotip del projecte "Custòdia per Desenvolupament" per tal d'informar de les accions que promouen.
  • Han organitzat una xerrada informativa del projecte "Recuperem el barranc d'Els Reguers", que impulsen en sinèrgia amb Graëllsia i l’Ajuntament de Tortosa. Amb aquest projecte volen difondre els valors tangibles i intangibles del paisatge i de l’espai del barranc. També està previst firmar-hi acords de custòdia i actuacions relacionades amb la pedra seca. El proper 16 d’abril faran la jornada “Patrimoni natural com a eina de desenvolupament”.
  • Impulsen un nou acord de custòdia entre l'Ajuntament d'Alcanar, Picampall i el Cicle Formatiu d'Educació i Control Ambiental de l'Escola d'Aqüicultura de la Ràpita per divulgar la riquesa de l'aiguamoll de Sòl de Riu. En aquest nou acord Picampall es comprometrà a realitzar activitats de foment del patrimoni ornitològic, accions de senyalització, visites guiades..., mentre que l'Ajuntament els cedirà l'espai natural i posarà a la seua disposició els recursos humans i materials necessaris. A més, el projecte inclourà la incorporació d'un estudiant en pràctiques de formació dual.

En els propers mesos des del Consorci preveuen seguir impulsant la custòdia del territori. Una de les accions previstes és l'organització d'una jornada sobre l'aplicació del 0,5 % de l'IBI municipal a projectes de conservació.

FONT: Xarxa de Custòdia del Territori 

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar