Capcalera_altres1
Oberta la convocatòria d'ajuts per a la creació de Grups Operatius Supraautonòmics (AEI-Agri)
18.04.2018

El Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha publicat la convocatòria d'ajuts per a la creació i funcionament de Grups Operatius Supraautonòmics de l'"Associació Europea per a la Innovació, en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles (AEI-Agri)".

Podran sol·licitar aquests ajuts les agrupacions d'actors de més d'una comunitat autònoma o d'àmbit nacional, en els àmbits de l'agricultura, la ramaderia, investigació o centres tecnològics, que s'associen per poder abordar un problema concret o una oportunitat, des d'un enfocament multisectorial, partint d'una idea innovadora. D'aquesta manera, les agrupacions que resultin beneficiàries passaran a denominar-se "grup operatiu".

Durant el període de creació del grup operatiu, els membres hauran de definir, dissenyar i redactar el projecte innovador que previsiblement s'executarà en una segona fase. El projecte innovador que es presenti al final del període de creació del grup s'entendrà com la materialització de la feina realitzada durant aquest període i serà condició obligatòria per poder percebre aquests ajuts.

El pressupost total d'aquesta convocatòria d'ajuts és de 6.987.857 euros, amb un límit màxim d'ajuda per agrupació beneficiària de 100.000 euros. La seva intensitat dependrà del producte al que estigui enfocat el projecte, podent aconseguir el 100% de les despeses.

Termini: 6 de maig

Què són els Grups Operatius?
Més informació: convocatòria, bases... 

FONT: MAPAMA 

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar