Capcalera_altres1
Sessions formatives en Responsabilitat Social Empresarial
14.10.2013

En el marc del projecte de cooperació catalana "Gestió Sostenible Rural. Cap a la consolidació de territoris Smart", el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha organitzat  tres sessions formatives per tal d’ajudar als promotors LEADER a adquirir coneixements que els facilitin la implantació de la Responsabilitat Social Empresarial en les seves organitzacions.

Les sessions es realitzaran a Cervera, Solsona i una visita d’intercanvi d’experiències a les comarques de la Segarra, l'Urgell i Les Garrigues, i es realitzaran els dies 16, 21 i 29 d’octubre.

1a Sessió
Pla Empresa: Què teniu a la vostra organització del Pla d’Empresa: Pla Estratègic, Pla de màrqueting, Pla d’operacions, Pla recursos humans o Pla de Direcció i control?
Pla estratègic: com feu la vostra gestió pressupostària? 

2a Sessió
Petjada de Carboni: Consums anuals 2012 d'electricitat, combustibles i flota de vehicles pròpia (si en tenen)
Comunicació 3.0: Teniu pla de comunicació a la vostra organització? Quines eines utilitzeu per donar a conèixer els vostres productes o serveis?

3a Sessió:
Visita a Can Antaviana (les Borges Blanques), Cooperativa l’Olivera (Vallbona de les Monges) i Seyart - joieria responsable (Cervera).

Les accions que es desenvolupen en el marc dels projectes de cooperació són finançades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el FEADER.

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar