Capcalera_altres1
“Viure a rural”, l’eina per donar un punt d’inflexió al vostre projecte de vida
03.11.2017

“Viure a rural” és una plataforma virtual amb recursos i serveis de les comarques rurals de Catalunya, adreçada a les persones i empreses que decideixen establir-se en entorns rurals. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de cooperació Leader "ODISSEU", que treballa per promoure el retorn dels joves al món rural.

Què no és “Viure a rural”
Clar i català, la plataforma no és cap portal de viatges, ni tampoc d’allotjaments turístics o de turisme rural de Catalunya.

Què és “Viure a rural”
La plataforma s’adreça especialment als joves, però també, a les famílies i noves empreses que vulguin desenvolupar el seu projecte de vida fora de l’àmbit urbà i establir-se en entorns rurals.
La plataforma permet cercar la ubicació i dades bàsiques de contacte dels principals serveis públics en habitatge, salut, educació, treball i emprenedoria, medi ambient i mobilitat, cultura i lleure i esports, de diverses comarques catalanes anomenades comarques rurals Leader.

La guia incorpora en aquests moments 1.243 recursos, informació molt útil per assessorar-vos sobre la viabilitat del vostre projecte i saber on cal adreçar-se per anar a viure o treballar en el món rural.

"Viure a rural" és una acció del projecte "ODISSEU",
 finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Plataforma "Viure a Rural"

FONT: jove.cat

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar