Capcalera_altres1
Exquisitàrium, SL.
Promotor Exquisitarium SL
Descripció

L’empresa Exquisitarium SL es dedica a l’elaboració de productes alimentaris d’alta qualitat per satisfer les demandes d’altres empreses, principalment de l’àmbit de la restauració. Amb la creació de l’espai de showcooking, l’empresa podrà fer demostracions professionals de preparació, cuina i servei amb degustacions, per a la clientela i distribuïdors, inexistent fins al moment a l’Alt Urgell.

Aquesta sala permet exposar les creacions culinàries i els productes d’altres artesans locals en un escenari molt semblant a aquell en què s’acaben servint i consumint.

A més d’aquestes activitats, en aquestes noves instal·lacions l’empresa hi desenvoluparà cursos de cuina, presentacions i maridatges de productes locals i la formació a comercials i a clients dels productes d’Exquisitarium SL.

Altres actuacions de millora de les instal·lacions i l’accessibilitat de la seu de l’empresa han consistit en l’adequació de l’entorn de l’edifici, annex a la façana principal i del vestíbul i incorporació d’una escala a la planta primera de la nau des d’aquest vestíbul.

Valor afegit

Aquest projecte aporta dinamització econòmica a la comarca i a Oliana en particular, ja que Exquisitarium cuina amb productes de proximitat i mostra la tècnica culinària a destinataris finals d’abast nacional i internacional. Amb aquesta actuació l’empresa millora les seves instal·lacions de cara a consolidar el seu negoci i també potencia la visualització i promoció dels productes alimentaris artesans elaborats a la zona.

Grups GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Anualitat 2016
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Tornar Enrere
Exquisitàrium, SL.
exquisitarium 2
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar