Capcalera_altres1
Fisiològics Agramunt
Promotor Fisiològics Agramunt
Descripció

Fisiològics Agramunt és un centre de fisioteràpia interdisciplinari destinat al tractament individualitzat i global de la persona. El centre ofereix un servei de qualitat, combinant diferents mètodes de tractament i donant prioritat a les tècniques de tipus manual per tal d’aconseguir uns resultats més satisfactoris.

Fisiològics Agramunt avarca diferents àrees de la rehabilitació: Traumatologia, com a gran pilar de tractament especialitzat i, addicionalment: Fisioteràpia Neurològica, Fisioteràpia Geriàtrica, Fisioteràpia Crani – Mandibular, Fisioteràpia de l’Esport, Fisioteràpia Infantil, Preparació al part i post-part.

L’objectiu del centre és proporcionar als ciutadans de la comarca de l’Urgell una atenció integral i professional en l’àmbit de la fisioteràpia per tal de restablir, en la mesura del possible, el benestar i la salut que els manca i, d’aquesta manera, millorar la seva qualitat de vida.
La filosofia de Fisiològics Agramunt es basa en una atenció personalitzada i individualitzada, que valora les necessitats del pacient en cada moment, posant a la seva disposició tots els mitjans humans i tècnics disponibles per a la seva recuperació.

Valor afegit

La creació d'aquest centre de fisioteràpia ha permès la implantació d'un nou emprenedor a la comarca i la prestació de serveis a la societat que fins ara no es prestaven en aquesta localitat amb aquestes característiques.

Grups GAL
Associació Leader de Ponent (anteriorment: Consorci Leader Urgell - Pla d’Urgell i Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori)
Anualitat 2010
Mesura Creació i desenvolupament de microempreses
Categoria del projecte
Societat rural i serveis a la població / serveis a la població
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Tornar Enrere
Fisiològics Agramunt
Entrada Centre Fisiològics Agramunt (propietat Consorci Leader Urgell-Pla d'Urgell)
Sala de treball del Centre Fisiològics Agramunt (propietat Consorci Leader Urgell-Pla d'Urgell)
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar