Capcalera_altres1
Homeocèutics S.L.
Promotor Homeocèutics S.L.
Descripció

ORIGEN

Homeocèutics S.L. va néixer com a societat l'any 2012 amb la voluntat de crear un espai terapèutic nou i integratiu on un grup multidisciplinari de professionals titulars i del món de la salut treballessin de forma conjunta i protocol·litzada per tal de donar el màxim de serveis i ajudar al pacient a millorar la seva salut d'una forma global

Al 2013 van començar la fase de botiga i centre de consulta per resoldre els aspectes freqüents del dia a dia a nivell de salut i petita patologia. Després, va arribar el moment de desenvolupar els consultoris on poder treballar de forma integrativa un conjunt de professionals amb uns protocols consensuats i de forma grupal. 

Els professionals col·laboren amb l'equip a la formació, millora d'acció i establir un mètode propi de treball basat en el diagnòstic genètic i la teràpia integrativa (medicina clàssica i medicina complementària); mètode totalment nou i pendent de patent. 

OBJECTIUS

Els seus objectius es basen en crear un centre de consultoris d'alt rendiment on un equip multidisciplinari hi pugui treballar amb alta qualitat. Un altre objectiu també és crear un centre terapèutic diferent de tots els existents on es treballi en grup i es tracti el pacient des de totes les àrees integratives: aspecte físic, psíquic i emocional.

PRODUCTES I SERVEIS

Els serveis que donen són serveis terapèutics integratius com pot ser la podologia esportiva i el coaching, psiconeuroendrocrinologia, homeopatia, osteopatia, naturopatia, dietètica, salut dèrmica entre altres. També tenen al seu abast proporcionar teràpies genètiques on es desenvolupen uns testos genètics per tal de poder estudiar el genoma de la persona i establir un format de medicina predictiva per així fer una medicina preventiva.

CLIENTS

El model de clients que volen aconseguir és tot aquell sensible a la seva salut, bé per què té o ha tingut una patologia o per què es vol cuidar i portar una vida sana com a concepte de vida.

Fins ara, els clients que han vingut solen ser de la mateixa comarca del berguedà però també s'hi troben amb clients d’arreu gràcies al Model de Turisme de Salut que volen implantar o bé per què el seu sistema és nou i amb un sistema establert i contrastat difícil de trobar en altres àrees. 

COL·LABORACIÓ

Tots i totes les integrants de l'equip d'Homeocèutic S.L. són de la comarca per tal fer créixer el berguedà com a comarca de salut i des del centre començaran una difusió constant i seriosa gràcies a una xarxa on diferents professionals de la salut col·laboraran sota l'estructura del mateix paraigua en el projecte de medicina Predictiva vs Preventiva. La difusió mercantil, així com un acurat pla de màrqueting l'està portant a terme una empresa berguedana d'alt ressò que guia la seva direccionalitat empresarial i amb altres centres del berguedà vinculats amb la salut des de la perspectiva lúdica per tal de crear una gran xarxa terapèutica al territori de gran utilitzat pels habitants de la comarca i com a reclam pels forans.

COMPETITIVITAT/PRODUCTIVITAT

Tenen una actuació prevista d'alta ocupació i treball en cadena-equip creant circuits terapèutics, sessions de treball professional, formacions internes i al públic, així com desenvolupament de programades d'acció terapèutica protocol·litzats que garanteixen un augment de productivitat alt.

El projecte forma part d'un projecte global a les fases de I+D que representarà una globalització estatal d'una forma de veure la salut integrativa i de comprendre la prevenció a través de la predicció en base la genòmica.

Valor afegit

3 R

  1. Reduir: Intenten reduir al màxim les possibles radiacions mitjançant l'ús de xarxa de dades i evitant el màxim les xarxes de Wifi. Redueixen la producció de residus, plàstics, orgànics i contamintants, ja que intenten treballar amb productes d'origen natural i no sintètic.
  2. Reciclar: Tenen un pla de reciclatge de materials per tal de fer un local amb objectius BIO. La seva filosofia és tractar el pacient des d'una perspectiva integrativa i natural amb una atmosfera ecològica. Per això és prioritari per l'equip utilitzar material reciclat sense metalls pesants, sense contaminants químics i sense tòxics ambientals.
  3. Reutilitzar: En la mesura del possible, utilitzen material que es pugui reutilitzar com ara les tovalloles de roba, les fundes de la camilla, les bosses, paper reciclat...
Grups GAL
Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central
Anualitat 2016
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Societat rural i serveis a la població / serveis a la població
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial
Web

Tornar Enrere
Homeocèutics S.L.
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar