Capcalera_altres1
Kombucha la Valiente
Promotor Mireia Mas Gibert
Descripció

Com molts joves del nostre país, la Mireia i el Javier van decidir sortir a fora, i concretament als Estats Units, per buscar noves oportunitats laborals, però també aprendre experiències i diferents maneres de fer. Dins d'aquestes hi va haver la descoberta de la Kombucha, una beguda macrobiòtica d'origen mil·lenari i amb un ús força extens pels Estats Units per les seves àmplies propietats.

Kombucha la Valiente és la sintetització d'aquesta idea de negoci i del bagatge après. Des del seu inici, el plantejament del seu creixement ha estat fer-ho amb solidesa i sense renunciar als seus valors de negoci, capitanejats per la qualitat i la sostenibilitat, com també la responsabilitat que el seu producte s'integri a l'alimentació de les persones i ha d'ajudar-les a millorar també la seva qualitat de vida. 

Des del punt de vista ambiental, hi destaca l'ús que fan exclusivament d'envasos retornables, eliminant els plàstics del seu procés comercialitzador i de packaging. És una forma de tornar a formes de venda més tradicionals, i que alhora són molt més respectuoses amb el medi, ja que estalvien el consum de materials de difícil gestió posterior. 

Amb el suport dels fons Leader, s'ha adequat una nau per ser l'obrador de la Kombucha, a més de l'adquisició de material per a la fabricació de la beguda. 

Valor afegit
  • Impulsen un producte innovador al nostre país, que es vincula directament amb les inquietuds creixents per una alimentació saludable i respectuosa amb el media ambient.
  • El seu sistema de distribució, i els formats amb el que ho fan, són de filosofia sostenible; els envasos són retornables, els quals es poden reutilitzar, amb la qual cosa reforçen els seus valors de projecte verd.
Grups GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2017
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Valoració de les produccions locals / producció ecològica
Valoració de les produccions locals / promoció, venda i difusió

Tornar Enrere
Kombucha la Valiente
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar