Capcalera_altres1
Mas Vicenç SCP
Promotor Mas Vicenç SCP
Descripció

La societat Mas Vicenç, SCP, és una empresa de caràcter familiar creada amb l’objectiu de gestionar el celler objecte d’aquest projecte.
Els socis de l’empresa són la família Ferré que és la titular d’una explotació agrària amb finques a Cabra del Camp i termes veïns. El conreu principal d’aquesta explotació agrària és la vinya.
L’activitat del celler Mas Vicenç es va iniciar l’any 2005 per la qual cosa es van sol·licitar els corresponents permisos municipals i es van inscriure les instal·lacions als registres específics necessaris per a dur a terme aquesta activitat agroindustrial.
En l’evolució de l’activitat durant aquest període s’ha constatat la necessitat de la millora continua i disposar dels elements adients i que incorporin les millors tecnologies per a la correcta elaboració de vi, així com d'emprendre les actuacions necessàries per millorar la promoció i comercialització dels seus productes.

Amb l'aportació de l'ajut Leader, el projecte ha realitzat:

  • Condicionament d'una agrobotiga i sala per activitats enoturístiques en un edifici existent.
  • Millora sanitària del paviment del celler.
  • Incorporació de nous equis al celler.
  • Incorporació de la venda on-line a la pàgina web de celler.
Valor afegit
  • S'han especialitzat en desenvolupar propostes d'enoturisme, lligades amb l'esport i la gastronomia del territori, a més de donar a conèixer el paisatge i els elements naturals que el conformen. 
  • Els seus vins han assolit un bon nivell de puntuació i valoració a nivell de mercat, gràcies a l'aposta feta pel jove equip de la família que gestiona la part productiva. 
  • És un projecte sempre obert a participar i col·laborar amb altres del territori, com amb entitats amb les quals comparteixin objectius i visions de futur. 
Grups GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2016
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Valoració de les produccions locals / promoció, venda i difusió
Patrimoni natural i cultural / cultura i territori viu
Economia social i Emprenedoria rural / social farming
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Tornar Enrere
Mas Vicenç SCP
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar