Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

2n Cicle de Tallers de Tardor a Tàrrega

El Consorci Leader Urgell-Pla d’Urgell, juntament amb l’Associació Alba, organitzen el segon Cicle de Tallers de tardor Aliments, persones i territori al restaurant El Gat del Rosal de Tàrrega. Amb aquest cicle es volen transmetre els lligams ferms que existeixen entre els productes agroalimentaris, les persones que els fan possibles (pagesos i artesans) i el territori on són produïts. Uns lligams dels quals no sempre som conscients, per això es volen crear espais de trobada on conèixer i reflexionar sobre els nostres aliments i aprendre a elaborar els productes de forma artesanal a partir del saber dels artesans del nostre territori.

En aquesta ocasió s’han programat 4 tallers:

DIMECRES, 23 D’OCTUBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
19:00 h. Taller: Vinagres, conserves i semiconserves.
A càrrec de Montse Llort de Cal Senzill (Bellpuig) i Judith Badia de Badia Vinagres (Mollerussa).

DIMECRES, 6 DE NOVEMBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
18:00 h. Taller: Xocolata, com fer bombons artesanals.
A càrrec de Xavier Rodríguez de Xocolates Aynouse l’Artesà (Agramunt).

DIMECRES, 20 DE NOVEMBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
18:00 h. Taller: Com fer una cervesa artesana amb essència.
A càrrec de Cerveseria Matoll (Belianes) i Cerveseria La Vella Caravana (Menàrguens).

DIMECRES, 4 DE DESEMBRE (INSCRIPCIÓ 5€)
18:00 h. Taller: Com elaborar un menú amb productes de qualitat i proximitat.
A càrrec de Rosa Terés del Restaurant Cal Menut (Belianes).


Cartell del Cicle de Tardor
Butlleta d'inscripció

 

FONT: projecte GUSTUM