Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Els productes locals presents a la Fira de Móra la Nova

 Els productes locals presents a la Fira de Móra la Nova.

El passat divendres dia 25 d’octubre, dins dels actes de la "Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova", es va realitzar una sessió de cuina de proximitat a càrrec de la cuinera Anna Mª Pujol Mora i el cuiner Joan Casanova Falcó, del Restaurant Fonda Barcelona de Móra la Nova.

La sessió va consistir en una demostració en directe de l’elaboració d’una llesqueta amb productes locals de les comarques de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, entre ells la botifarra negra de ceba, la confitura de figues, el formatge artesà i l'oli ecològic. Un cop elaborada la “Llesqueta de botifarra negra amb formatge d’ovella i confitura de figues” els assistents van poder degustar el plat cuinat mentre realitzaven el tast dels vins presents a la Fira.

Aprofitant la sessió es van donar a conèixer els objectius del projecte Gustum i els trenta cellers allí presents van poder lluir a les seves taules un mocador amb la imatge corporativa del projecte.

Aquesta activitat es va desenvolupar en el marc de l’Eix 4 Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, pel període 2007-2013, i està cofinançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.