Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Seminari “L’oferta gastronòmica, un ingredient fonamental del turisme rural” amb accent Gustum

Gustum, entre les diverses accions que realitzarà en el Fòrum Gastronòmic de Girona, serà present en el seminari que porta per títol: L’oferta gastronòmica, un ingredient fonamental del turisme rural. Aquesta jornada pretén establir i compartir bases que posin de manifest el paper destacat de la gastronomia alhora de fomentar el turisme rural d’un territori.

Per part de Gustum, la ponent serà Teresa Fuentes, tècnica de cooperació del Consorci Leader Urgell- Pla d’Urgell amb la xerrada: “Gustum, buscant sinergies entre el producte local, la restauració i el turisme rural”.
A part d’aquesta, les altres ponències seran:
•"El decret de venda de proximitat, una oportunitat de creixement per als agroturismes”, a càrrec de la Direcció General de Qualitat Alimentària.
•"Les novetats del Decret 159/2012 en la regulació del turisme rural”, a càrrec de la Direcció General de Turisme.
• Taula Rodona sobre  “Turisme rural i la producció agroalimentària de qualitat en el context europeu”.
• Taula Rodona sobre “L’oferta gastronòmica dels allotjaments rurals: cuina tradicional amb productes de proximitat”.

El seminari tindrà lloc dimarts 26 de febrer d’11:00h a 17:45h a la sala petita de l’Auditori.

FONT: projecte GUSTUM