Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Inscripció sessió 25 de març

INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ SOBRE EDUCACIÓ 360 RURAL

Reveu aquesta invitació perquè us han contactat des del GT sobre Educació 360 Rural que coordinem des d'ARCA i Educació 360. 

Data: 25 de març de 2023
Consulta el programa AQUÍ
Us demanem que respongueu el formulari per facilitar la logística.

Gràcies.

Logo_360-05 (3).pngLogo_ARC1.jpg

PROTECCIÓ DE DADES
En aplicació de la normativa de protecció de dades vigent segons els articles 13 i 14 del Reglament general de protecció de dades UE 2016/679 (RGPD) i l’article 11 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD). l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) us informa que s'utilitzaran les dades introduïdes en aquest formulari únicament amb la finalitat de traslladar-vos convocatòries, informació i documentació relacionada amb l'Agenda Rural de Catalunya i projectes vinculats a través de correu electrònic o de la plataforma mailchimp. Les dades no seran compartides a tercers.
Responsable: ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA. Finalitat: Gestionar l'enviament d’informació, documentació i comunicacions. Destinataris/àries: Les dades seran tractades per l’ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA i proveïdors de servei. Conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre la persona interessada no en sol·liciti la supressió o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: dpd@arca-dr.cat, havent-se d'identificar degudament i sol·licitant clarament el dret a exercir.