Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Programa Oficines Acelera Pyme Rural a la província de Tarragona

Apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades a entorns rurals de Tarragona.

EL PROJECTE

PIMEC, en col·laboració amb ARCA i subvencionat per Red.es, posa en marxa el programa "Oficines Acelera Pyme Rural" (OAP Rural) a la província de Tarragona, amb l’objectiu d’apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades a entorns rurals. Aquest programa, sense cost per les empreses, s’executa a través de diferents actuacions com ara assessoraments tecnològics personals, seminaris, jornades i eines per al diagnòstic digital, entre altres.

L’OAP Rural és una oficina física i virtual per sensibilitzar i donar suport a les pimes i persones autònomes dels municipis de menys de 20.000 habitants en relació amb els avantatges i les metodologies innovadores que han de permetre optimitzar el funcionament dels seus negocis mitjançant la incorporació de les noves tecnologies als seus processos.
Es tracta d'un programa d'ajuts 100% subvencionat pels fons "Next Generation".

OBJECTIUS

Apropar i impulsar la transformació digital a les petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedores ubicades a entorns rurals.
El propòsit és aconseguir que el major nombre d'emprenedors, autònoms i pimes dels municipis de menys de 20.000 habitants de la província de Tarragona:

 1. Entenguin la importància i els avantatges d'incorporar tecnologies digitals al seu negoci.
 2. Entenguin què significa digitalitzar-se i vegin els diferents àmbits de la gestió empresarial susceptibles de ser digitalitzats, així com les diferents tecnologies disponibles en el mercat per a incorporar-les.
 3. Puguin conèixer el nivell actual de maduresa tecnològica de la seva empresa.
 4. Coneguin les ajudes existents, nacionals, autonòmiques i locals per a finançar els processos de transformació digital, molt particularment el Kit digital.
 5. Tinguin els coneixements mínims sobre les diferents solucions tecnològiques existents per a tenir una major capacitat d'interlocució amb potencials proveïdors tecnològics.
 6. Tinguin accés a un Marketplace per a poder trobar, dialogar i negociar amb diferents proveïdors tecnològics.

PÚBLIC OBJECTIU

L'OAP Rural es dirigeix a petites i mitjanes empreses, persones autònomes i emprenedors i emprenedores de municipis de menys de 20.000 habitants.

ACCIONS

El projecte inclou les següents actuacions:

 • Diagnosi digital: avaluem el nivell de maduresa digital del teu negoci.
 • Assessorament personalitzat. T’ajudem a definir el millor camí cap a la digitalització: comerç electrònic, gestió de clients, factura electrònica, gestió de xarxes socials, comunicacions segures, gestió de processos, ciberseguretat, serveis i eines d'oficina virtual, lloc web i presència a internet, presència avançada a internet, marketplace, business intelligence  i analítica
 • Seminari de sensibilització “Cafè digital”: jornades de sensibilització sobre tecnologies digitals, casos d’èxit, ​subvencions, i molt més.
 • Taller de Networking: et facilitem el contacte amb professionals de la digitalització propers a tu.
 • Píndoles de coneixement: recursos digitals d’interès per a tu i per al teu negoci. 
 • Informació d’ajuts: t’informem de totes les subvencions i ajuts destinats a la digitalització