Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Inscripció tallers temàtics

INSCRIPCIÓ ALS TALLERS TEMÀTICS DE L'AGENDA RURAL DE CATALUNYA

En aquest formulari pots inscriure't als tallers temàtics de l'Agenda Rural de Catalunya que es realitzaran en línia. A la següent imatge pots consultar les dates de cada taller i les temàtiques que es tractaran en cada un d'ells. 

Infografia Agenda Rural de Catalunya FB.jpg

Podeu consultar tota la informació referent a l'Agenda Rural de Catalunya a www.agendaruralcat.cat .

ATENCIÓ! S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS FINS A 3 DIES ABANS DE CADA TALLER TEMÀTIC PER QÜESTIONS DE LOGÍSTICA. 

FES LA INSCRIPCIÓ AL TALLER TEMÀTIC QUE VULGUIS EMPLENANT EL FORMULARI

PROTECCIÓ DE DADES
En aplicació de la normativa de protecció de dades vigent segons els articles 13 i 14 del Reglament general de protecció de dades UE 2016/679 (RGPD) i l’article 11 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD). l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) us informa que s'utilitzaran les dades introduïdes en aquest formulari únicament amb la finalitat de traslladar-vos informació i documentació relacionada amb el procés participatiu per a la redacció de l'Agenda Rural de Catalunya a través de correu electrònic o de la plataforma mailchimp. Les dades no seran compartides a tercers.
Responsable: ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA. Finalitat: Gestionar l'enviament d’informació, documentació i comunicacions. Destinataris/àries: Les dades seran tractades per l’ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA i proveïdors de servei. Conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre la persona interessada no en sol·liciti la supressió o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: dpd@arca-dr.cat, havent-se d'identificar degudament i sol·licitant clarament el dret a exercir.