Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

EMPORTA’T 1 MES DE FRANC A QUALSEVOL D’AQUESTS COWORKS DE CATALUNYA!

Teletreballes a casa i comparteixes oficina amb la teva parella, els nens, el canari, el gat i el gos?

Vas dos dies a la feina presencialment i la resta et diuen que teletreballis, però necessites sortir de casa?

Teletreballes toooot el dia, però necessites un espai físic per a les reunions o sessions de treball en equip?

 

Si has respost només un SÍ, no siguis tontaina i prova això del coworking!

Estem taaaan convençuts que t’agradarà que et regalem una estada d’1 mes a qualsevol d’aquests coworks perquè ho provis.

Entra les teves dades, escull el cowork que t’agradaria provar i zaaaas! Ja està!

El 30 de juny sortejarem una plaça entre totes les persones participants. Es farà públic el guanyador/dora a través de les xarxes socials d'ARCA.

Nuevo proyecto.jpg CO WORK THINK.jpg LA MACA.jpg KUNLABI COWORKING.jpg  

Ig-Nova Tecnoespai (Igualada)   Co Work Think (Tona)                La Maca (Igualada)                 Kunlabi (Sant Joan de Mediona)   

LA NOVA COWORKING CARDONA.jpg ESPAI GRAFIC.jpg EIX EMPRESARIAL.jpg LAB MANLLEU.jpg

La Nova (Cardona)                      Espai Gràfic (Igualada)      Eix Empresarial (Sant Julià de Vilatorta)   Lab Manlleu (Manlleu)
 * El Lab Manlleu és un espai accessible només per a persones en règim d'autònoms.

COWORKING TONA.jpg OFICINA BERGA COWORKING.jpg SHARE COWORKING.jpg ESPAI MOTOS.jpg

Coworking Tona (Tona)      L'oficina Berga Coworking (Berga)  Share Coworking (Manresa)      Espai Mots (Vic)

CAN SERRAT.jpg CO-61.jpg

Can Serrat (El Bruc)                  Coworking 61 (Navàs)
PROTECCIÓ DE DADES
En aplicació de la normativa de protecció de dades vigent segons els articles 13 i 14 del Reglament general de protecció de dades UE 2016/679 (RGPD) i l’article 11 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD). l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) us informa que s'utilitzaran les dades introduïdes en aquest formulari únicament amb la finalitat de traslladar-vos informació i documentació relacionada amb la campanya Coworking: Un nou concepte d'oficina mitjançant correu electrònic o la plataforma mailchimp. Les dades no seran compartides a tercers.
Responsable: ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA. Finalitat: Gestionar l'enviament d’informació, documentació i comunicacions. Destinataris/àries: Les dades seran tractades per l’ASSOCIACIÓ D'INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA - ARCA i proveïdors de servei. Conservació de les dades: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre la persona interessada no en sol·liciti la supressió o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i a la limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades, dirigint-se per escrit, a l'adreça de correu: dpd@arca-dr.cat, havent-se d'identificar degudament i sol·licitant clarament el dret a exercir.