Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Agenda Rural de Catalunya. Enquesta de captació de propostes inicials.

Què és l’Agenda Rural de Catalunya?


El món rural reivindica formar part de les decisions sobre desenvolupament territorial, socioeconòmic i ambiental, com a peça fonamental que és per al desenvolupament sostenible del planeta. Per tal de situar els territoris rurals al centre d'aquest debat, us volem fer partícips de la construcció de l'Agenda Rural de Catalunya, l'objectiu de la qual serà identificar i dibuixar les línies del desenvolupament rural dels propers anys, i fer-ho en consonància amb altres agendes catalanes i europees, entre elles, el Pla nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 a Catalunya i amb la col·laboració de les organitzacions signatàries de l’Acord Nacional per l’Agenda 2030 al nostre país.

Podeu consultar tota la informació referent a l'Agenda Rural de Catalunya a www.agendaruralcat.cat .

Com participo?


Les aportacions per a la construcció de l’Agenda Rural de Catalunya es portaran a terme entre els mesos de febrer i juliol del 2021. Les fases de treball s’estructuraran de la següent manera:

esquema_2.jpg

Amb aquest formulari iniciem el període d'aportacions inicial a l'Agenda Rural de Catalunya, on hi pots participar a títol individual o bé com a entitat, associació, administració, agent econòmic o social a la qual representes. Aquesta etapa estarà oberta fins el dia 26 de març.

EMPLENA EL FORMULARI