Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

3a Jornada del Punt Empresa

  • Quan? 25/02/2021 de 15:00 a 16:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Amb el llast d’un any difícil, es fa més necessari que mai per al teixit econòmic disposar d’eines i recursos per cooperar, reforçar línies de negoci i cercar-ne de noves. En aquest context, l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona convoca els agents econòmics a la tercera Jornada del Punt Empresa, que tindrà lloc de forma virtual.

En aquesta jornada, s’hi presentarà el nou catàleg de serveis a les empreses del Solsonès i Cardona per a l’any 2021. Aquesta és una de les principals eines del Punt Empresa, que té per objectius promoure la creació, la consolidació i el creixement del teixit econòmic, formar persones en actiu i emprenedores, així com promocionar el comerç, la gastronomia, el producte local i el conjunt del territori. Aquest catàleg recull l’oferta de formació continuada i de seminaris adreçats a les empreses.

La jornada del Punt Empresa s’adreça a persones emprenedores, autònomes, comerços i serveis, empreses consolidades i de nova creació. Com és habitual, donaran la benvinguda institucional a l’acte els alcaldes de Solsona i Cardona, David Rodríguez i Ferran Estruch, respectivament. La directora de l’Agència, Glòria Domínguez, presentarà els serveis per a aquest any i, tot seguit, l’humorista Víctor Parrado impartirà la xerrada “L’humor sana, l’actitud enamora”.

Inscripcions