Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Acte de presentació de l'Espai Test Agrari de Gandesa

  • Què? espais test innovació
  • Quan? 27/11/2023 de 11:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Centre Empresarial Terra. Alta Gandesa
.

El Centre Empresarial Terra Alta acull l'acte de presentació de l'espai test agrari de Gandesa. Una sessió que comptarà amb la participació de diferents entitats vinculades al projecte que exposaran quin és el paper dels espais test agraris en la facilitació del relleu agrari, i explicaran l'aterratge d'aquest dispositiu en el context de Gandesa en forma de projecte ramader de cabrum. La jornada també servirà per explicar el procés de selecció de les persones emprenedores.
En finalitzar l'acte es preveu visitar la finca de l'espai test agrari i les instal·lacions i equipaments que se cediran als futurs pastors/pastores.

L'espai test agrari de Gandesa pretén donar suport a l'emprenedoria agrària i, alhora, gestionar el sotabosc a través d’un projecte ramader de cabrum orientat a la producció de carn i a la prestació de serveis de silvopastura. Des de l’espai test agrari es posarà a disposició de la persona/es emprenedora/es una finca forestal adequada per a la pastura del bestiar, un corral equipat, un ramat de cabres d’aptitud càrnica, i els materials i eines necessàries per a la gestió quotidiana de l’explotació. Tot plegat comptant amb l'acompanyament i el seguiment integral des de l’inici de l’activitat.

La convocatòria d'aquest espai test s'obrirà el dilluns 27 de novembre; i es tancarà el dia 22 de desembre.


Què és i com funciona un espai test agrari?