Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Com introduir el producte local i de proximitat als restaurants

  • Què? producte local restauració
  • Quan? 07/11/2022 de 09:30 a 13:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 973 500 707
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Casa Borges. Mas d’en Colom, 143. 25300 Tàrrega
.

La pandèmia i les posteriors situacions crítiques globals posen de manifest el caràcter estratègic del sector agroalimentari, que continua exercint-se com una activitat essencial per al proveïment d’aliments. Tot i que les tendències apunten cap a un consum on prevalen els valors de la confiança, la proximitat i la transparència, els restaurants encara no presenten les seves cartes amb el 100% de productes de proximitat.
És el preu? És l’accés o distribució d’aquest?
Aquesta jornada, dirigida a tots els agents de la cadena agroalimentària interessats en treballar els circuits curts de comercialització, vol donar a conèixer la situació amb la que es troben les dues parts convidades i presentar exemples de producció local amb la finalitat present o futura de tancar acords comercials que permetin afegir el producte local a les cartes dels restaurants i incrementar la captació, satisfacció dels clients i, promoció del territori.

Programa
Inscripcions