Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Congrés Nacional de Medi Ambient - CONAMA

  • Què? medi ambient sostenibilitat
  • Quan? 21/11/2022 fins a 24/11/2022 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Web Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Palacio Municipal de Congresos - IFEMA. Madrid
.

"Protagonitza la transformació, és el moment".

El lema de CONAMA 2022 posa l'accent a la transformació. No n'hi ha prou amb mostrar bones pràctiques. És fonamental atendre l'impacte de les nostres estratègies i dels nostres projectes. Si no s'assoleix l'escala i el ritme necessari, no assolirem els objectius.
Aquests objectius que ens hem marcat i que conformen les diferents agendes ambientals: descarbonitzar l'economia, aturar la pèrdua de biodiversitat, reduir el consum de recursos i maximitzar l'eficiència, tancar cicles imitant la natura, deixar que la biodiversitat entri a les nostres ciutats, minimitzar limpacte de les nostres activitats.

Des de CONAMA es reivindica una agenda única, vestida d'ODS, d'Agenda Urbana, ambició climàtica o transició justa, que acceleri la transformació real. Tenim davant nostre un repte important: innovar i aplicar alhora, buscant la justícia social que farà viable el canvi.

El programa principal de CONAMA 2022 s'estructura en nou eixos temàtics que abasten tots els àmbits de la sostenibilitat: energia, eficiència i canvi climàtic (1); Mobilitat (2); Renovació urbana (3); Desenvolupament rural (4); Biodiversitat (5); Aigua (6); Qualitat ambiental (7); Residus (8); Economia i societat (9).


CONAMA 
CONAMA és el principal congrés ambiental a Espanya amb més de 7.000 participants a la seva última edició i una xarxa de 493 institucions col·laboradores, entre les quals hi ha empreses, administracions, universitats, centres tecnològics i entitats del tercer sector.

El congrés és un procés participatiu que es desenvolupa durant tot l'any previ, promovent xarxes i analitzant temes de rellevància per al sector, fomentant l'estudi de problemes ambientals i connectant sectors diferents però complementaris. El congrés també permet abordar debats i tendències d'actualitat, cercar fórmules que potenciïn el teixit productiu i ajudar a la internacionalització de les empreses espanyoles.

Congrés 2022

FONT: CONAMA