Curs "Abordant grans reptes socials mitjançant eines d'innovació col·laborativa. El repte de l'alimentació sostenible"
- https://www.desenvolupamentrural.cat/actualitat/agenda/curs-abordant-grans-reptes-socials-mitjancant-eines-dinnovacio-col-laborativa-el-repte-de-lalimentacio-sostenible
- Curs "Abordant grans reptes socials mitjançant eines d'innovació col·laborativa. El repte de l'alimentació sostenible"
- 2021-03-16T15:00:00+01:00
- 2021-03-25T17:30:00+01:00
- Quan? 16/03/2021 a 15:00 fins a 25/03/2021 a 17:30 (Europe/Madrid / UTC100)
-
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
El Centre d'Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (Universitat Pompeu Fabra), el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona organitzen un curs en línia, en el marc del projecte europeu RiConfigure, sobre com innovar de manera efectiva i participativa entre l'administració, l'empresa, la universitat i la societat per tal d'abordar grans reptes socials. Es tracta d'una formació que té una orientació local i molt pràctica. De fet, el que es vol no és només que les persones que hi participin aprenguin com millorar les seves habilitats de treball col·laboratiu per afrontar reptes que ens afecten a tots i totes, sinó que es vol treballar directament amb un repte social real. En concret, el curs se centra en el repte de l'alimentació sostenible: producció, distribució-comerç i persones consumidores.
El propi projecte europeu se'n fa càrrec de totes les despeses de la formació, la qual està destinada a un grup de 20 persones. Es preveu que la composició del grup inclogui representants d'organitzacions civils, l'administració, l'acadèmia, l'empresa i el sector professional.
- Dates i horari: 16, 18, 23 i 25 de març, de 15 a 17.30 hores
- Àmbit: Local (Barcelona i Àrea Metropolitana de Barcelona)
- Format: Online
- Idiomes: Català i castellà