Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

'Emprenedoria col·laborativa en el medi rural'

  • Què? Emprenedoria
  • Quan? 29/07/2021 de 10:00 a 12:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

El pròxim 29 de juliol de 2021 tindrà lloc la trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”, especialment dirigit a joves, en horari de 10.00 a 12.30 hores, a través de la plataforma Zoom. L'esdeveniment és de caràcter en línia i gratuït.

En aquesta trobada es presentaran diferents projectes i iniciatives que han aprofitat les oportunitats de l'economia col·laborativa i de l'economia social en el medi rural.

La ponència introductòria ser+a a càrrec de Raúl Contreras, emprenedor social de la Xarxa Ashoka i cofundador de “NITTÚA: Plataforma per al canvi social”, qui presentarà les bases de l'emprenedoria social i col·laborativa.

A continuació, es presentaran cinc projectes molt diversos, protagonitzats per o dirigits a les persones joves, que cobreixen temes com la dinamització de l'economia social i solidària als obradors compartits, el micromecenatge o els nòmades digitals i els nous coliving i coworking rurals.

La sessió continuarà amb una taula debat sobre els reptes i oportunitats perquè els joves emprenguin en economia social i participativa en el medi rural, en la qual es respondrà, des de l'experiència, a les preguntes i inquietuds dels assistents.

Inscripcions (fins el 26 de juliol).