Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Encuentro Red de Espacios Test Agrarios (RETA)

Del 24 al 26 d'abril de 2024 se celebrarà la Trobada de treball de la RETA amb sessions internes per a les entitats sòcies dels espais test agraris, i també sessions obertes a totes les persones i entitats interessades als espais test agraris.
  • Què? RETA
  • Quan? 25/04/2024 fins a 26/04/2024 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Durant els dies 25 i 26 d'abril de 2024 se celebrarà la Trobada de treball de la RETA amb sessions internes per a les entitats sòcies dels espais test agraris, i també sessions obertes a totes les persones i entitats interessades en els espais tests agraris.

L'Associació Xarxa d'Espais Test Agraris ha organitzat una Trobada de treball que té per objectiu compartir l'avanç de l'Associació amb les sòcies i difondre la seva activitat entre persones i entitats interessades en la RETA. En aquesta anualitat 2024 la RETA està consolidant el seu treball com a entitat i l'obertura feia noves entitats interessades en els espais test agrari. Amb el propòsit de fomentar el relleu generacional en el sector agrari a través dels espais tests agraris, la RETA ha definit tres sessions destinades a públics diferents.

El dijous 25 d'abril es desenvoluparà una sessió oberta dirigida a totes les persones i entitats interessades en els espais tests agraris titulada ‘Regeneració social agrària des de l'escala local: els espais tests agraris com a eina per a facilitar el relleu generacional’. Aquesta sessió serà la més concorreguda dels tres dies en què la RETA busca crear noves complicitats i poder transmetre el seu treball i eines a nous agents interessats en els espais test agraris. Se celebrarà en els Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i també en l'espai test agrari de Ponent-Viver d’Agricultors de Rufea.

L'últim dia, divendres 26 d'abril, es tancarà la Trobada amb una sessió interna dirigida a entitats promotores d'espais tests agraris en el Parc de la Mitjana, una oportunitat per a compartir reptes i oportunitats entre iniciatives en curs i en construcció. Mitjançant grups de treball titulats ‘Teixint la RETA per a facilitar la incorporació progressiva d'una nova generació agrària’ es contribuirà al desenvolupament de la funció de xarxa dels espais test agraris.

Per a més informació; info@espaciostestagrarios.org