Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

"II Jornada d'Innovació al món rural. Els PECT agraris i rurals de Catalunya: aprenentatges, impactes i reptes de futur"

  • Què? PECT innovació
  • Quan? 22/11/2022 de 09:00 a 17:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Nom de contacte
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Museu de la Vida Rural. L'Espluga de Francolí
.

La jornada vol posar en valor i compartir els aprenentatges i impactes generats pels PECTs agraris i rurals de Catalunya en els diferents àmbits territorials en els que operen. La voluntat és que aquest esdeveniment sigui un espai de debat, reflexió i transferència de coneixement que serveixi per plantejar els reptes de futur des d’una una visió conjunta i compartida de les dinàmiques que es produeixen i dels projectes que s’estan desenvolupant als territoris rurals de Catalunya.

La jornada està dirigida a entitats de desenvolupament rural, a entitats del sector agrari, entitats que desenvolupen la seva tasca en territoris rurals, associacions de productors, centres tecnològics, universitats, administracions locals i a la ciutadania en general.

Aquesta sessió està organitzada per la Diputació de Tarragona i emmarcada en el "Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Pobles Vius i Actius. Territori equilibrat i innovador". 

Programa i inscripcions