Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Innovacions en el sector lacti

  • Què? Innovació
  • Quan? 15/09/2021 de 10:00 a 12:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

En aquesta jornada en línia es farà la presentació de les activitats realitzades dins del Grup Operatiu (GO) EMBOCHEESE, en el desenvolupament i millora de nous formatges, l’importància del control de cambres de maduració i el control de qualitat de producte amb la tecnología NIR.

La jornada continua amb la presentació del GO RUMPRINT, on es treballa en el càlcul de la petjada ambiental enfocat en el sector lacti.

Aquesta activitat de transferència està finançada en el marc del projecte: “EMBOCHEESE: Desenvolupament de nou concepte de formatge embotit i optimització del procés de maduració” dins el marc de la convocatòria de 2018 de Realització de projectes pilot innovadors per part del Grups Operatius de l’Associació Europea per a la Innovació (AEI) en matèria de productivitat i sosteibilitat d’ajuts per a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica.

Programa i inscripcions