Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Jornada Gratuïta “NOVES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES: AFECTACIÓ AL SISTEMA AGROALIMENTARI LLEIDATÀ”

  • Què? Sector agroalimentari
  • Quan? 03/12/2021 de 09:00 a 14:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell organitza dins el Projecte “AgroBioFood b. Ponent”, coordinat per la Diputació de Lleida la Jornada Gratuïta “NOVES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES: AFECTACIÓ AL SISTEMA AGROALIMENTARI LLEIDATÀ” amb el Sr. Menel Pellicer, responsable d’expansió de de MiSoluzion i la Sra. Pasión Villalta, cap d’accions formatives de MiSoluzion

Dia: Divendres 3 de desembre

 

Horari: De 9 a 14  hores

 

Lloc: Sala d’Actes de la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell (C/ Joan Oró, 3)

 

OBJECTIU

Actualment hi ha un ampli consens sobre la necessitat de transformar els actuals sistemes alimentaris a nivell global per tal d’assegurar el subministrament d’aliments segurs i saludables per una població creixent al mateix temps que s’afronta l’emergència climàtica amb models productius sostenibles. La capacitat del sector agroalimentari lleidatà per adaptar-se a aquest context de canvi serà clau per sortir-ne reforçat, incrementant la seva competitivitat, productivitat i sostenibilitat.

 

L’objectiu de la sessió és fomentar la presa de consciència en relació al repte de millorar la capacitat de resiliència del sector agroalimentari de Lleida, per tal que pugui adaptar-se a les noves tendències alimentàries i als impactes del canvi climàtic en els models productius actuals, esdevenint, alhora, un sector contribuïdor a la descarbonització i a la recuperació i preservació de la biodiversitat.

 

En aquesta jornada hi participaran entre d’altres el Sr. Martí Boada, Dr. Ciències ambientals, geògraf i naturalista. Professor de la UaB, Sr. Francesc Reguant, President de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col.legi d'Economistes de Catalunya, membre del Consell Assessor Catalunya Next Generation EU, el Sr. Joel Castanyé, Xef i propietari del restaurant La Boscana (1 estrella Michelin) i taula rodona amb empreses punteres lleidatanes com Teresa Carles, Semillas Batlle, Zyrcular Foods i Organa Espirulina.

 

Les inscripcions gratuïtes a la web de la Incubadora www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris