Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Jornada tècnica 'Conservar i innovar en productes vegetals'

  • Quan? 03/06/2021 de 17:00 a 19:15 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Des de l’Escola Agrària de Tàrrega i del Fruitcentre de l’IRTA presenten aquesta jornada tècnica en la que volen tractar la conserva vegetal des d’un sentit ampli, des de la seva elaboració fins el seu valor en la gastronomia.

Les conserves són una oportunitat de donar vida a la producció i també promoure altres hàbits de consum i al mateix temps valoritzar el producte que adquireix una dimensió més enllà de l’estacional.

Volen aportar coneixements tècnics sobre el més important i innovador a l’hora de decidir posar en valor la producció vegetal mitjançant la conserva i al mateix temps exposar maneres en que la restauració li treu la seva màxima expressió.

Es parlarà també de les normes i processos d’elaboració i seguretat alimentària en les conserves, i dels requisits en els espais on s’elaboren.

Es comptarà amb la participació d’emprenedors formats a l’EA Tàrrega i Fruitcentre que ens explicaran la seva experiència.

Programa

Inscripcions