Jornada tècnica en línia: Mites i realitats al voltant de la carn
- https://www.desenvolupamentrural.cat/actualitat/agenda/jornada-tecnica-en-linia-mites-i-realitats-al-voltant-de-la-carn
- Jornada tècnica en línia: Mites i realitats al voltant de la carn
- 2021-07-08T11:00:00+02:00
- 2021-07-08T13:30:00+02:00
- Què? Carn
- Quan? 08/07/2021 de 11:00 a 13:30 (Europe/Madrid / UTC200)
- Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
Des del món científic s’ha afirmat que la carn ha contribuït, des del punt de vista evolutiu, a ser el que som com a espècie intel·ligent, ja que el cervell humà va créixer quan ens vàrem fer carnívors. (A. Mariné; JL Arsuaga).
La carn, per tant, és un aliment característic de l’espècie humana. Per diverses raons, ja siguin de tipus filosòfic, alimentari, o per interessos empresarials, a la societat han arribat diverses versions sobre els beneficis i els problemes que comporta el seu consum.
Unió de Pagesos organitza aquesta jornada per a què les persones més autoritzades i qualificades des del punt de vista científic ens donin a conèixer i demostrin quines informacions són certes i quines són falses. L’objectiu per tant, és identificar i desmuntar els falsos mites al voltant de la carn i exposar les veritats científiques al respecte.