Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La Cúpula GUSTUM a les escoles del "Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp"

  • Què? educació alimentació
  • Quan? 21/03/2023 fins a 27/03/2023 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Web Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Montblanc - Botarell - Vila-rodona - Falset - Solivella
.

Del 21 al 27 de març la "Cúpula GUSTUM" s'instal·la al territori del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, concretament als municipis de Montblanc, Botarell, Vila-rodona, Falset i Solivella.
Unes jornades que permetran als alumnes d'educació primària del territori conèixer i valorar la producció agroalimentària de l'àmbit rural, els productes que s'hi elaboren, el paisatge que generen i quin impacte té el consum dels mateixos en la nostra economia i tradicions. 

Més informació

PROJECTE "CÚPULA GUSTUM"
Es tracta d’un inflable que permet la immersió en una experiència visual 360⁰ per conèixer com, qui i on es produeixen els principals aliments que tenim diàriament a taula, com els làctics, la carn, l’arròs, la fruita i verdura, etc. En concret, la proposta inclou 14 càpsules temàtiques d’aproximadament 5 minuts de duració cadascuna, més una càpsula d’introducció, on s’explica i es posa en situació als visitants. La recomanació és escollir entre 4 o 5 càpsules a projectar per sessió, ja que la durada és d'1 hora lectiva. La projecció està conduïda per un monitor, que fa la presentació i va intervenint segons la necessitat que es vegi en cada moment. 
Dossier explicatiu de la "Cúpula Gustum"
Vídeo explicatiu de la "Cúpula Gustum"