La desinfecció, és necessària a les formatgeries?
- https://www.desenvolupamentrural.cat/actualitat/agenda/la-desinfeccio-es-necessaria-a-les-formatgeries
- La desinfecció, és necessària a les formatgeries?
- 2021-12-15T19:00:00+01:00
- 2021-12-15T21:00:00+01:00
- Què? Formatgeries
- Quan? 15/12/2021 de 19:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC100)
-
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
En termes generals, neteja i desinfecció sempre van associats quan es parla d’establiments alimentaris, amb l’objectiu de garantir la seguretat alimentària. Però, a les formatgeries, desinfectar sistemàticament pot ser contraproduent. La producció de formatges requereix el manteniment d’una flora bacteriana específica sense la qual és imposible elaborar amb èxit i de forma segura els diferents tipus de formatges.
Per tot plegat, és molt important conèixer bé els procesos d’elaboració que tenen lloc a l’obrador i saber
quan i com cal desinfectar.
Per això, comptem amb dos experts en seguretat alimentària i producció de formatges per conèixer bé els fonaments i saber-los aplicar correctament.