Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La desinfecció, és necessària a les formatgeries?

  • Què? Formatgeries
  • Quan? 15/12/2021 de 19:00 a 21:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

En termes generals, neteja i desinfecció sempre van associats quan es parla d’establiments alimentaris, amb l’objectiu de garantir la seguretat alimentària. Però, a les formatgeries, desinfectar sistemàticament pot ser contraproduent. La producció de formatges requereix el manteniment d’una flora bacteriana específica sense la qual és imposible elaborar amb èxit i de forma segura els diferents tipus de formatges.

Per tot plegat, és molt important conèixer bé els procesos d’elaboració que tenen lloc a l’obrador i saber
quan i com cal desinfectar.

Per això, comptem amb dos experts en seguretat alimentària i producció de formatges per conèixer bé els fonaments i saber-los aplicar correctament.

Programa 

Inscripcions