Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Obradors compartits. XXXIII Aula permanent de formació agropecuària Josep Xifra

  • Què? obradors compartits
  • Quan? 16/02/2023 de 09:15 a 13:30 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Nom de contacte
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? INS La Garrotxa Ctra. de Riudaura, 110. Olot
.

En els darrers anys, en un context globalitzador, algunes petites i mitjanes explotacions agroramaderes han vist la necessitat de poder
tancar el seu cicle productiu i elaborar/transformar els seus productes per tal de poder fer valorar més les seves produccions i seguir sent competitives al mercat.
Iniciar un obrador des de zero té certa complexitat, requereix de diversos tràmits i requisits, així com d’una important inversió econòmica.
Les iniciatives d’obradors compartits s’erigeixen com una oportunitat per a sumar esforços entre diferents productors/elaboradors, amb la voluntat de dinamitzar l’economia del medi rural i també per a donar suport i acompanyament a noves iniciatives de transformació alimentària durant els primers anys d’activitat.
En aquesta jornada es parlarà tan dels tràmits bàsics per a la constitució d’un obrador agroalimentari, com dels nous ajuts associats a obradors compartits i s’exposarà l’experiència de quatre casos d’obradors compartits existents a comarques de Girona i Catalunya Central.

Programa 
Inscripcions