Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Oví i cabrum: pautes per la conversió del nostre ramat a ecològic

  • Què? Oví Cabrum
  • Quan? 24/03/2022 de 10:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

A Catalunya, el sector oví i cabrum només representa el 0,9% de la Producció Final Agrària. El retrocés anual del sector és a causa, majoritàriament, de l’alta competència amb d’altres produccions ramaderes, de la baixa rendibilitat i del poc reconeixement d’un sector molt lligat al territori.

El canvi d’hàbits gastronòmics de la població, dirigits cap a una major demanda de productes de qualitat diferenciada i que garanteixen unes tècniques ramaderes respectuoses amb el medi ambient i el benestar animal, fan que la producció ramadera ecològica sigui una bona alternativa especialment per a les explotacions petites i mitjanes d’oví i cabrum.

L’objectiu d’aquesta jornada és el de donar les pautes, tant legals com tècniques, per fer la conversió de la producció convencional cap a ecològica en el sector de l’oví i cabrum.

Programa

Inscripcions