Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Presentació de l'ampliació de l'Espai Test Agrari de Sant Vicenç dels Horts

  • Què? espaistest innovació relleuagrari
  • Quan? 19/03/2024 de 19:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Telèfon de contacte Promoció Econòmica i de la Ciutat. Tel. 93 680 71 00. Ext. 4520
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Molí dels Frares. Plaça del Molí, 1. Sant Vicenç dels Horts
.

Acte de presentació de l'ampliació de l’Espai Test Agrari de Sant Vicenç dels Horts. Un projecte amb el que es vol promoure i facilitar la incorporació de nova pagesia al sector agrari, oferint un entorn favorable per testar nous projectes agraris i oferir suport integral per la seva posada en marxa.

L'Espai Test Agrari de Sant Vicenç dels Horts ofereix l'oportunitat de posar a prova un projecte agrari, acompanyant a les persones emprenedores en tot el procés, guiant-los en l’autoavaluació de les seves capacitats i habilitats i facilitant-los eines per a la incorporació definitiva al sector.

Es tracta d’una acció que impulsa l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts de manera conjunta amb el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, Unió de Pagesos i l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Més informació
Inscripcions