Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Taller "Propostes d'actuació per a la regeneració rural"

  • Quan? 29/04/2021 de 10:00 a 13:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

En el marc de la línia de treball sobre prospectiva del món rural del projecte europeu de recerca i innovació H2020 «RURALIZATION», i en base als resultats obtinguts, des de la XCN organitzen dos tallers participatius per a la definició de propostes d’actuació per a la regeneració rural. 

En els tallers participatius es pretén convidar a la reflexió i discussió sobre els resultats obtinguts, orientada a la definició de propostes d’actuació per a la regeneració rural a nivell local i regional. Les propostes recollides es faran arribar tant a ARCA com a la Direcció General de Desenvolupament Rural del DARP. A més, es posaran a disposició també de les entitats participants.

S’organitzen 2 tallers en format virtual, i en cadascun es crearan dues o més sales per a la discussió específica de propostes segons el tipus de territori (nuclis rurals propers a ciutats i nuclis rurals de caràcter més remot). Per condicionants del projecte, la participació en el taller està oberta només a organitzacions de les províncies de Barcelona i Tarragona, vinculades a municipis de menys de 10.000 habitants, i principalment orientada a: càrrecs tècnics i electes de l’administració pública local (Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputació), especialment en les àrees d’ocupació, promoció econòmica, habitatge, joventut i medi ambient; càrrecs tècnics dels Grups d’Acció Local (LEADER); entitats ambientals; organitzacions del sector agrari i l’àmbit rural en general; entitats de promoció econòmica; i associacions de joves.

Dimarts, 27 d'abril, 10h. Organitzacions de la província de Barcelona

Dijous, 29 d'abril, 10h. Organitzacions de la província de Tarragona.

A continuació pots consultar el programa dels tallers i les instruccions per a la participació. La data límit per a la inscripció és el dimecres 21 d’abril.

Programa

Inscripcions