Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Ultra Clean Marathon

  • Què? Ultra Clean Marathon
  • Quan? 05/06/2021 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

L'Ultra Clean Marathon (UCM) és l'esdeveniment de clausura de la Setmana de la Natura d'enguany, que tindrà lloc el dissabte 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

És una cursa sostenible i solidària amb la natura: és una cursa on es corre, es recullen residus abandonats als espais naturals (plogging), es coneixen les problemàtiques ambientals de cada punt d'avituallament i es demana a cadascun dels equips que hi participen que donin l'import de la inscripció (600€) al projecte de conservació de la natura que més els hi agradi.

El recorregut de la cursa seran 60km des de Terrassa fins a les platges de Barcelona, passant pel Parc de Collserola i la vall del riu Besòs. Però no estaràs sol/a, i no tens per què fer-ho tot!

La inscripció a la cursa es realitza per equips, i cada equip haurà d'escollir una entitat ambiental a qui fer una donació. D'aquesta manera, amb la celebració de la cursa, fem possible la conservació de la natura que ens dóna vida a través dels projectes de les entitats.

Si encara no ho tens clar, fes un cop d'ull als projectes amb els que pots col·laborar, en trobaràs més de 40 repartits per tot Catalunya!

Més informació inscripcions