Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Webinar 'Oportunitats per a joves, docents i famílies en el medi rural'

  • Què? Oportunitats Medi rural
  • Quan? 17/05/2021 de 16:00 a 16:45 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Des de REDR organitzen, juntament amb FAD, el webinar “Oportunitats per a joves, docents i famílies en el medi rural”, que tindrà lloc dilluns que 17 de maig a les 16.00 hores en la plataforma Clickmeeting. L'objectiu d'aquesta trobada serà visibilitzar diversos dels projectes i iniciatives que està duent a terme FAD i que poden ser d'especial interès per a joves i famílies del medi rural (les propostes formatives són gratuïtes).

Durant el webinarFAD exposarà Educació Connectada, un programa que realitza en col·laboració amb BBVA i l'objectiu del qual és contribuir a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària en el sector educatiu a través de diferents accions com la reducció de la bretxa digital.

Un altre dels programes que exposaran, Lanzadera WiT, ofereix, en col·laboració amb Google, beques en formació en línia, tutorització i mentorització de IT support per a joves en edats compreses entre els 18 i els 35 anys. En el marc del conveni de col·laboració que va signar REDR la setmana passada, FAD ha ofert un total de 50 beques inicials dirigides a joves, empreses, associacions juvenils i centres educatius.


Inscripcions i programa aquí.