Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Webinar "Segona convocatòria de la xarxa agROBOfood per finançar projectes de robòtica pel sector agroalimentari"

  • Quan? 24/03/2021 de 12:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La segona convocatòria de finançament de la xarxa agROBOfood va dirigida especialment a:

  • Donar suport a la indústria (pimes agroalimentàries) en la transformació digital a través de demostradors i plataformes robòtiques.
  • Millorar la indústria d’automatització (maquinària agrícola, selecció i manipulació d’aliments, etc.) gràcies a la col·laboració amb empreses del sector robòtic.
  • Mobilització de fons de finançament privat que ajudin a escalar les tecnologies robòtiques i de transformació digital aplicades al sector agroalimentari.

Els consorcis han de ser de 2 a 5 socis: 

– Socis del sector agroalimentari i robòtica 
– Un usuari final 
– Una PIME proveïdora de tecnologia 

L'execució del projecte ha de ser del setembre de l'any 2021 fins al gener de l'any 2023.

Per a tenir més informació sobre aquesta convocatòria, Eurecat i INNOVI organitzen un webinar en línia. En aquest webinar, explicaran les característiques principals de la segona convocatòria de la xarxa europea AgROBOfood: tipus de projectes que es busca, temàtiques, requeriments, procés de tramitació, calendari i consells per fer una bona proposta.

AgROBOfood és una xarxa europea d’innovació en robòtica integrada per universitats, centres de recerca i empreses capdavanteres en robòtica en l'àmbit europeu per impulsar i accelerar l’adopció efectiva de tecnologies robòtiques i d’Intel·ligència artificial en el sector agroalimentari. 

Aquesta xarxa pretén ser el punt de trobada (one-stop-shop) per a serveis avançats a empreses del sector agroalimentari, així com per a compartir coneixement, infraestructures i bones pràctiques amb l’objectiu de promoure l’aplicació de conceptes robòtics d’alta tecnologia al sector agroalimentari i demostrar la seva aplicabilitat en circumstàncies pràctiques, per augmentar la productivitat i la sostenibilitat en el sector.

Inscripcions