Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Xerrada "Han mort les oficines? El futur de treball: flexible i amb coworkings!"

  • Quan? 08/04/2021 de 12:30 a 13:30 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
.

Un interessant webinar especialment dirigit a gestors/es i dinamitzadors/es d’espais de coworking i persones interessades en les noves formes de treball. És evident que la COVID-19 ha forçat un profund canvi organitzatiu en els entorns de treball. Amb la sobtada i accelerada incursió del teletreball, les empreses s'enfronten a nous i diversos reptes, com són la seguretat informàtica, les interaccions dels equips, o l'optimització dels costos dels edificis buits, entre molts altres. 

Tenint en compte els nous marcs legals per al treball flexible, la proliferació i consolidació dels llocs de treball híbrids i la lluita constant per treballar des de casa, s'exploraran les oportunitats que cal aprofitar en el camí de tornada a l'oficina, i com adaptar-se als reptes actuals i crear resiliència. 

A càrrec de Julien Palier. CEO & Cofundador @ Daysk.com | Espais de treball flexibles i segurs, resolent els reptes ha generat la COVID19 i el futur del treball.

Julien és un entusiasta de la feina remot i porta treballant des de 2015 per donar vida a aquesta idea: ajudar les persones a ser productives en qualsevol lloc. Anteriorment, havia estat consultor freelance en transformació digital i innovació corporativa, després d'una notable carrera en mitjans, com a productor de televisió o estratega digital per a entitats de comunicació a França i Espanya.

LinkedIn: https://es.linkedin.com/in/julienpalier

Twitter: @jpalier

Inscripcions