Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

10ª Jornada Masies + Sostenibles: La Masia, un habitatge sostenible i saludable

Dissabte 23 d’octubre a Solsona, en el marc de la fira Solsoterra, es realitzarà a desena edició de la jornada masies + sostenibles.

Jornada Masies + Sostenibles.
Jornada Masies + Sostenibles

En aquesta edició, volem conèixer a càrrec del Dr. Mariano Barriendos “si cal preparar-se pel clima del futur..” a través de la seva experiència i perspectiva  com a historiador i paleoclimatòleg en riscos climàtics i una visió de futur veient la situació actual del clima i de les activitats humanes; També coneixerem l’experiència de l’arquitecte Oriol Rosselló, de l’estudi Bangolo amb la xerrada sobre la masia com a proposta d’un nou model, on  plantegen la tradició i arquitectura adaptada al segle XXI, amb la ventilació, il·luminació  i materials sostenibles; i també ens acompanyarà la Silvia Ferrer-Dalmau amb la seva proposta sobre la reforma saludable en la masia, atenent al context actual de vivenda saludable.

Des de masies + sostenibles hem arribat als 10 anys de jornades tècniques i activitats al voltant de la sostenibilitat en el món de la masia, amb la satisfacció d’haver contribuït amb els nostres grans de sorra a generar consciència ambiental i posar en valor les bones pràctiques en el món de la masia.

La jornada es realitzà en el marc del pla de transferència  tecnològica del Departament d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Programa

Inscripcions