Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

14 idees empresarials en la fira de projectes 'Futurs/es emprenedors/es rurals' a Solsona

El projecte FER es basa en el foment de l’emprenedoria de nens i nenes de cicle superior de primària

La fira de projectes 'Futurs/es emprenedors/es rurals' a Solsona.
La fira de projectes 'Futurs/es emprenedors/es rurals' a Solsona

El passat dimecres 15 de juny es va celebrar a Solsona la fira d’idees emprenedores en el marc del projecte LEADER “futurs/es emprenedors/es rurals (FER)” amb la presència de 70 infants de l’escola Setelsis de Solsona i l’escola Mestre Ramon Estadella de Guissona.

El curs 2021-2022 el projecte FER, basat en el foment de l’emprenedoria de nens i nenes de cicle superior de primària, s’ha desenvolupat en les escoles Setelsis i mestre Ramon Estadella, amb la presentació en la jornada d’un total de 14 projectes d’idees empresarials. També s’ha treballat, en una fase inicial, en l’IE Vall de Lord de Sant Llorenç de Morunys i l’escola Sant Gil de Torà. Els projectes presentats han estat valorats pel jurat del projecte format pel president dels Empresaris per al Solsonès, la tècnica de promoció econòmica de ADLSOLCAR, les caps de les oficines comarcals del DACC del Solsonès i Segarra, i gerents dels grups Leader.

Durant el desenvolupament del projecte es fomenten les habilitats emprenedores i es treballen diferents àrees relacionades amb l’empresa com la comunicació, el màrqueting, els ingressos i les despeses... combinades amb les diferents competències bàsiques del cicle superior de primària.

El projecte FER

Durant el curs 2021-2022, el projecte FER s’ha desenvolupat en 33 escoles de la Catalunya rural i més de 840 alumnes. El projecte està coordinat pel grup Leader Noguera Segrià Nord amb la col·laboració del Consorci Leader Catalunya central i està finançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER)